Een nieuw seizoen!
 
Na een fijn sponsorjaar bomvol geweldige activiteiten en evenementen gaan we nu alweer aan een nieuw seizoen beginnen: een Lustrum Seizoen! Onze super gezellige club bestaat in 2023 35 jaar.
 
Omdat heel duidelijk is gebleken dat er op deze vereniging veel animo is voor activiteiten en evenementen, wanneer daar ook veel energie in wordt gestopt, gaan we ons stinkende best doen om ook seizoen 2023 weer tot een groot succes te maken.
En met energie bedoel ik dan de tijd en liefde die veel vrijwilligers geheel vrijblijvend in de club stoppen, waarvoor grote dank! En natuurlijk ook de gulle donaties van (het bedrijf van) veel leden, individueel, met een heel competitieteam of met een vaste vrijspeelgroep, waarvoor tevens grote dank!
 
Het plan is nu natuurlijk om het komend Lustrumseizoen heel wat opluisterende zaken toe te voegen aan de evenementen. Een knus muziekje bij de seizoensopening bijvoorbeeld, een iets minder knus doch absoluut hip muziekje op een aantal competitiespeeldagen bijvoorbeeld, een gratis plateautje met lekkernijen tijdens de vele eendagstoernooitjes bijvoorbeeld, een glaasje bubbels wanneer we vinden dat we echt iets moeten vieren bijvoorbeeld en wat dacht je van een spetterend Lustrumfeest?
 
En je voelt ‘m al aankomen, tenminste dat hopen wij! Om seizoen 2023 wederom tot een geweldig seizoen te kunnen maken is weer veel energie nodig in de vorm van tijd en liefde en de inkomsten van gulle donaties binnen de Club van 100.
 
Dus: Heb je ook een groot hart voor jouw super gezellige club? Wil je Vriend/Vriendin worden van jouw super gezellige club? Word dan lid van de Club van 100!
 
Dat kun je individueel doen, gezellig met je hele competitieteam, met je vaste vrijspeelgroep of met het bedrijf waar je werkzaam bent. Dan word je genoemd op het bord in de kantine en komt je logo op het doek op ons zonnige terras.
 
En dat ben je al vanaf 50 euro per seizoen!
 
Van alle bijdragen in de Club van 100 worden de opluisterende zaken bij de evenementen bekostigd. Alles uit de Club van 100 vloeit dus terug richting alle leden, zowel de jeugdleden als de volwassen leden.
 
Heb je een groot hart voor jouw club? Wil je vooral wel tijd en liefde kwijt aan jouw club? Ook dat kan en is altijd zeer welkom. Zoals bekend, vele handen maken licht werk!
 
Ik begrijp dat e.e.a. na het lezen van dit wervende stukje proza bij je gaat kriebelen en dat je simpelweg wel contact móet opnemen met ondergetekende. Dat kan: 
 
Zoals gezegd, grote dank! 
 
Cécil / info@tennisparkbrederode.nl
 
 
(Op het sponsordoek met logo's op het terras kun je heel wat van onze sponsors vinden! Daar willen ze echter niet allemaal op en ze hoeven heel bescheiden ook niet allemaal op onze website).
 
 
 
DANK NAMENS ALLE LEDEN, JONG EN OUD, AAN ALLE LIEVE SPONSORS IN DE CLUB VAN 100 !!!